Search

Acne behandeling 

  • 60 min

  • vanaf €85,50


Wat doet een Acne behandeling?  

Tijdens de acne behandeling werken wij op de acne bacteriën. We vragen vaak naar het eetpatroon denk hierbij aan zuivel en eiwitten. Wij geven advies m.b.t. voeding en de juiste thuis producten om acne te bestrijden. De behandeling passen wij aan op maat. Wij werken vaak met peelings op acne.  

Voor wie is de Acne behandeling behandeling geschikt?  

Voor mensen met Acne. Acne is een aandoening van de talgklieren. Dit wordt veroorzaakt door hormonale verstoring. Hierdoor kun je een verhoogde talgklierproductie krijgen, een abnormale verhoorning van de bovenste huidcellen en ontstekingen door de aanwezigheid van bacteriën. Naast de hormonale verstoringen en erfelijke aanleg zijn er ook een aantal factoren die acne kunnen verergeren, zoals verkeerde huidverzorging, voeding of invloeden van buitenaf. De behandeling stemmen we af op de symptomen van de acne. Het doel van de behandeling is om acne te verminderen en onder controle te krijgen. Er zijn diverse mogelijkheden om acne aan te pakken.  

Wanneer zie je resultaat en hoe veel behandelingen van de Acne behandeling heb je nodig?  

Wij adviseren de behandeling elke 5/6 weken te herhalen. Bespreek met jouw behandelaar hoeveel weken interval bij jouw huid past.  

Is de Acne behandeling veilig?  

Ja! Deze behandelingen worden alleen uitgevoerd door ervaren specialisten.  

Waar moet ik rekening mee houden na de Acne behandeling?  

Na de behandeling bespreekt jouw behandelaar de nazorg.   

Gerelateerde behandelingen

Massage

Massage

Deze vorm van massage biedt fysieke en mentale voordelen….

Harsen

Harsen

Bent u die harde stoppels van het scheren ook zat? Dan is harsen een goed alternatief….

Scroll naar boven