Afslanken plus

 • 150 min

 • €275,00


Wat doet een afslanken plus behandeling?

Bij deze behandeling kunt u gebruik maken van verschillende afslankbehandelingen als Bioslimming/ Lymfedrainage/ LPG/ Bodysculpting en cupping.

Bioslimming is een methode waarbij je met verschillende gels die boordevol plantaardige stoffen (caffeīne, etherische oliën, algen extracten en thermische stoffen zowel warm als koud) zitten stevig wordt in gemasseerd en in afwisseling mag ontspannen en ‘afzien’. Met dat laatste bedoelen we dat de laatste stap van de pakking bestaat uit een gel die ijs- en ijskoud wordt op je huid, nadat hij eerst heerlijk was verwarmd, en jij, terwijl je fijn ligt, kan wegdoezelen. Die ijskoude pakking zorgt voor de ultieme stimulatie van je celstofwisseling. Gelukkig duurt die sensatie maar tien minuten, maar het effect werkt nog zeker 24 uur door.  Je laat de stoffen de volgende vier uur verder inwerken. 

Lymfedrainage is een behandeling die door middel van aangename massagegolven de doorbloeding van de huid en het weefsel verhoogd en het lymfetransport stimuleert. Drainage, vetverbranding, huidversteviging, tegen cellulite en ontgiften worden bevorderd.

Met een LPG behandeling is het mogelijk om vetophopingen te verminderen en de huid weer gezond en sterk te maken. Een LPG apparaat maakt het mogelijk om een bindweefselmassage uit te voeren op lokale plekken. Hierdoor worden de huidplooien opgepakt en langzaam en in regelmatige bewegingen afgerold. De huid, onderhuid en het onderliggende bindweefsel krijgen zo een stevige maar pijnloze massage. Bij Salon Heike kijken wij ook per cliënt wat aanslaat bij de wensen van de klant. Wij kunnen namelijk op verschillende problemen werken. Denk hierbij aan; Verslapte huid, cellulite, onderbuik, verdikte boven benen, verslapte boven armen.

Body Sculpting is hét afslanksysteem met verschillende programma’s voor algeheel afslanken, behandelen van cellulite, vetophopingen, huidversteviging, lymfedrainage en meer. Bij iedere behandeling kan een geheel persoonlijk programma samengesteld worden, dat past bij jouw wensen. De apparaten werken met verschillende golven om elke vezel van de spieren te activeren. Zo worden de snelle suikers en het opgeslagen vet verbrand. Dit levert hetzelfde effect op als het doen van 800 sit-ups en 1200 beenoefeningen!

Cupping is een massagemethode die al duizenden jaren in verschillende delen van de wereld wordt toegepast. Inmiddels zijn de cups gemaakt van glas of siliconen. De cups worden op je huid vacuüm gezogen. Afhangende van de cupping methode blijven de cups een tijdje op dezelfde plek staan of beweegt de masseur ze over de huid. Bij methodes waarbij de cups een aantal minuten op dezelfde plek blijven staan vormt zich een zogenaamde ‘cup kiss’, een rode of paarse afdruk van de cup die na een paar dagen weer zal vervagen. Bij Salon Heike gebruiken wij zowel de stilstaande techniek als de bewegende techniek. Dit hangt af van het probleem/het lichaam van de klant en uiteraard maken we dit bespreekbaar.


Voor wie is de afslank plus behandeling geschikt? 

Voor iedereen. (Uiteraard met uitzonderingen zoals pacemaker, kanker etc)

Wanneer zie je resultaat en hoe veel behandelingen van de afslank plus behandeling heb je nodig? 

Na de 3e behandeling zie je al resultaat.

Is de afslank plus behandeling veilig? 

Ja!

Waar moet ik rekening mee houden na de afslank plus behandeling? 

 • De huid kan iets rood zijn en iets gevoelig na body sculpting maar dit is niet bij iedereen het geval.
 • Voor en na de LPG behandeling raden wij aan genoeg water te drinken. En voor optimaal resultaat is het aan te raden na de behandeling te sporten of te wandelen. Dit ivm dat de slapende cellen (vetcellen) wakker zijn gemaakt en je dus na de behandeling extra veel verbrand. 
 • De huid kan wat rood en gevoelig zijn na de cuppingmassage. Dit trekt vanzelf weg. 
 • De dag van de bioslimming behandeling mag de klant op de te behandelen lichaamsdelen geen bodylotion gebruiken. 
 • De dag van de bioslimming behandeling mag de klant op de te behandelen lichaamsdelen geen bodylotion gebruiken. 
 • Het is verstandig dat het lichaam de dag van de bioslimming behandeling wordt gescrubd om zo de dode huidcellen te verwijderen, zodat de producten nog beter opgenomen kunnen worden. 
 • Het gebruik van parfum, zonnebank en sauna wordt op de dag van bioslimming behandeling sterk afgeraden. Tot 4 uur na de behandeling mag de klant niet douchen. 
 • Bij irritatie, sterke jeuk en rode bultjes als een gevolg van allergie op de bioslimming behandeling adviseer wij je om te douchen met lauw water zonder het gebruik van zeepmiddelen. 
 • De dag van de bioslimming behandeling wordt gescrubd om zo de dode huidcellen te verwijderen, zodat de producten nog beter opgenomen kunnen worden.

Gerelateerde behandelingen

Brow bar

Brow bar

Een wenkbrauw kan optisch je ogen liften en jou een mooie gezichtsuitdrukking geven….

Pigment

Pigment

Pigment, ook wel melanine genoemd, is een bruine kleurstof die wordt gemaakt door pigmentcellen….

Scroll naar boven