Anti aging acupunctuur

 

Het is een gezond en effectief alternatief om er jonger uit te zien. Met behulp van cosmetische acupunctuur kunnen lijntjes, rimpels, wallen en een slappe huid worden aangepakt.

Wat is cosmetische acupunctuur?

Cosmetische of gezichtsverjonging acupunctuur is een pijnloze, niet operatieve manier om de symptomen van veroudering tegen te gaan. In sommige gevallen word cosmetische acupunctuur ook wel omschreven als een acupunctuur facelift. Dit aangezien je de spieren in het gezicht ook versterkt door kleine naaldjes te plaatsen en zodoende de gehele huid oplift. Het is een revitalisering en huid verjongingsmethode om de huid en het gehele lichaam jonger te doen voelen. De basis van de cosmetische acupunctuur ligt in de Chinese geneeskunde.
Er word niet alleen gewerkt aan het gezicht maar als vanzelfsprekend word het gehele lichaam behandelt. Het gezicht is een uiting van alles wat zich in je lichaam afspeelt.
Rimpels ontstaan hoofdzakelijk door een natuurlijk proces van afname van elastine en collageenvezels in de huid. Elastine en collageen houden de huid stevig en aangezien dit afneemt gaat de huid rimpels en groeven vertonen. Elk levensjaar neemt het collageen in de huid met 1% af. 

Voor wie is cosmetische acupunctuur bedoeld?

Voor eigenlijk iedereen die het van belang vindt om zich jonger en vitaler te voelen, en het veroudering proces wil afremmen. De behandeling is niet geschikt bij 
– Verhoogde bloeddruk
– Suikerziekte
– Hepatitus
– Bloedstolling problemen

 

 

 

content image

Deze behandeling heeft als resultaat:
- Stimulatie van de collageenproductie
- Vertraging van het verouderingsproces van de huid
- Liften en versterken van slappe spieren
- Vermindering fijne lijntjes en rimpels
- Gezonde en frisse huidskleur
- Vermindering acne
- Vermindering donkere kringen en wallen onder de ogen
- Verbetering van de vochthuishouding van de huid
- Balans tussen lichaam en geest

Behandeling vanaf 60 min. € 65,00

voor een optimaal resultaat zijn er een kuur van  minst 6 behandelingen elke week nodig , hier betaald u € 60,00 per behandeling