Brow bar


Hoe ziet een Brow treatment eruit?

Na een korte intake weten wij meestal al alles wat nodig is. Heb je allergieën of ben je gevoelig? Waar stoor jij je aan, of wat vind je minder mooi of juist heel mooi aan jouw brows? Samen gaan wij de vorm bepalen, dit is jouw natuurlijke vorm die we afmeten met bepaalde punten in jouw gezicht. We gaan voor zo vol mogelijk! Trimmen, waxen, epileren en de huid nabehandelen. Tijdens het afwerken van de brows leggen we je uit welke punten extra aandacht nodig hebben, waar jij ‘s ochtends op moet letten met intekenen (als je intekent) en welke producten wij adviseren die nodig zijn om max resultaat te behalen. 

Zijn de Brow bar behandelingen geheel veilig?

Ja absoluut. Wij werken geheel veilig. Wij bespreken jouw wensen altijd goed en grondig zodat het ook het resultaat is waar jij op hoopt.

Welke behandeling moet ik boeken van de Brow bar?

Weet jij niet welke behandeling je moet boeken? Maak je niet druk. Salon Heike is gespecialiseerd in alles op het gebied van wenkbrauwen. Voor het shapen en stylen van de wenkbrauwen is zowel epileren als waxen een mogelijkheid. Bij epileren verwijderen wij de ongewenste haartjes met een pincet. Waxen is een snelle en gemakkelijke manier om al je ongewenste haartjes, én de donshaartjes te verwijderen. Waxen zorgt voor een wekenlang resultaat. Niets kan het effect van gewaxte wenkbrauwen evenaren: het is strak! Bij salon Heike kunnen wij je dus perfect adviseren welke methodes het beste bij jouw wensen en mogelijkheden passen.

Afhankelijk van het gewenste resultaat kiezen we voor epileren, waxen, bijknippen etc. van de wenkbrauwen. Omdat dit per persoon heel verschillend is, is een vaste prijs bepaald voor de behandeling die jij inboekt. Weet jij het op de website dan nog steeds niet? Boek gerust een Brow bar behandeling in en geef hierbij aan dat je niet zo goed weet wat je precies moest boeken en wat onze Brow styliste bij jou adviseert.

Ik heb bijna geen wenkbrauwen van mijzelf kan ik dan wel komen?

Ja zeker. Juist als jouw eigen wenkbrauwen niet zijn wat je wilt is dit de ideale oplossing. Als we er met Henna Brows niet uit komen is onze laatste optie Microblading. Dit is een vorm van permanente Make-up. 

Wist je dat mooie wenkbrauwen jouw gezicht veel meer laten spreken? Een wenkbrauw kan optisch je ogen liften en jou een mooie gezichtsuitdrukking geven. De Eyebrow Shaping Experts bij Salon Heike maken jouw wenkbrauwen weer mooi in vorm met deze complete behandeling. Tijdens deze Brow bar Treatment worden jouw wenkbrauwen geheel goed aangepakt.

Behandelingen die wij aanbieden in onze Brow bar zijn:

  • Natural brows € 33,00
  • Shaped brows € 27,00
  • Henna brows € 39,50
  • Hybrid brows € 42,50
  • Lash lift incl. wimpers verven € 49,50
  • Wimpers verven € 18,50
  • Shaped brows & Lash Lift € 65,00
  • Natural brows & Lash Lift € 70,00
  • Henna brows & Lash Lift € 75,00
  • Hybrid brows & Lash Lift € 80,00

Gerelateerde blogs

Brow bar

Brow bar

Een wenkbrauw kan optisch je ogen liften en jou een mooie gezichtsuitdrukking geven….

Pigment

Pigment

Pigment, ook wel melanine genoemd, is een bruine kleurstof die wordt gemaakt door pigmentcellen….

Scroll naar boven