LPG Demodag

30 maart organiseren we een Demodag voor onze nieuwste LPG behandeling! Maak kennis met de apparatuur en de behandeling en kom meteen in shape voor de zomer!

Mooie ronde billen, strakke heupen, benen en buik met minder cellulite, vetrolletjes of een verslapte huid. Ook na de zwangerschap is de LPG behandeling effectief! ⁠ ⁠ Tijdens onze demodag kun je de behandeling helemaal uitproberen voor slechts 35,- Ben je overtuigd en wil je een kuur boeken? Dan wordt deze eerste behandeling gratis!⁠ ⁠ Boek nu jouw tijdslot op 30 maart via de website via de link in bio!

Resultaten

Na zo’n 2/3 keer kan er al duidelijk een verschil zichtbaar zijn.

Wat doet lpg/endermologie?

In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® endermologie een 100 % natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid (cellulites). De mechanische stimulatie van cellen, endermologie® genoemd, maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier

Een LPG Endermologie behandeling bestaat uit een intensieve bindweefselmassage. Deze massage bevordert de doorbloeding van de huid, stimuleert de afvoer van lymfevocht en vetcellen en verzacht onder andere verhard (litteken)weefsel. Het zet als het ware een natuurlijk proces in gang waarbij vetophopingen worden afgebroken en de huid weer gezond en sterk wordt. 

Wat is de werking van lpg/endermologie?

Het nieuwe patent (gemotoriseerde rol en klep gecombineerd met een sequentiële aanzuiging) werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid) en maakt het voor de lichaamstechnologie mogelijk om rechtstreeks in te werken op de adipocyten die aanwezig zijn in onze onderhuid (slankheidsscellen) en op de fibroblasten, die aanwezig zijn in onze huid (jeugdigheidscellen). Een 360°-aanpak maakt een einde aan het dilemma: slankheid of stevigheid? 

Wanneer zie je resultaat en hoe veel lpg/endermologie behandelingen heb je nodig? En waar moet ik na de behandeling rekening mee houden?

Het is altijd aan te raden een kuur te boeken. Dit houdt in 10+1 gratis. In totaal maakt dit 11 behandelingen. Na zo’n 2/3 keer kan er al duidelijk een verschil zichtbaar zijn.  

Voor en na de behandeling raden wij aan genoeg water te drinken. En voor optimaal resultaat is het aan te raden na de behandeling te sporten of te wandelen. Dit ivm dat de slapende cellen (vetcellen) wakker zijn gemaakt en je dus na de behandeling extra veel verbrand. 

 

Wat vinden onze klanten

Ons doel is om elke klant met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Zoals blijkt uit onze reviews op Google, mogen we trots zijn dat we dit doel consequent bereiken en het resultaat een tevreden klant is.

© Copyright | Salon Heike 2024

Scroll naar boven