skip to Main Content
GRATIS VERZENDING VANAF €30

Eye Protection Treatment

Prijs: €59,50 | Duur: 1 uur

Deze geavanceerde behandeling is gebaseerd op een innovatieve en exclusieve formule die het oog gebied behandelt met zeer actieve ingrediënten die de huid stimuleren en verjongen. Specifieke zorg om de negatieve effecten te bestrijden van chronische stres, vermoeidheid en veroudering van de huid. Zowel voor mannen als voor vrouwen, ongeacht de leeftijd.

Het oogcontour is één van de meest delicate delen van ons lichaam, dat als eerste onze leeftijd, humeur en gezondheid verraadt. Tijd, chronische stres en gebrek aan slaap zijn de belangrijkste oorzaken van doffe, ouder wordende ogen. Dit kan zich uiten in donkere kringen, opgezwollen ogen, oogzakken en rimpels.

Daarom hebben wij deze Casmara Eye Treatment Special voor jou.

 

 

Het is een professionele behandeling die jou onderdompelt in een intens ontspannen ervaring om opgebouwde stres te elimineren en uitgeruste, verfrissende en jeugdige ogen te krijgen. Dankzij de combinatie van groeifactoren en geneeskrachtige botanische extracten die al eeuwenlang gebruikt worden in de Chinese- en Ayurvedische geneeskunde, vanwege hun krachtige, therapeutische eigenschappen. Tot slot is de technologie ook geïnspireerd door carboxytherapie; een medische techniek waarbij CO2 door de huid wordt opgenomen voor betere zuurstofcirculatie én vochtafdrijving en zo ophopingen en vochtzakken voorkomt. De behandeling helpt uitstekend tegen kraaienpootjes, de frons en verslapping.

De Eye Perfection Massage Bril

Deze speciale bril bied meer dan alleen een schoonheidsbehandeling; zowel op lichamelijk als op geestelijk vlak, een complete en unieke ervaring. Jouw ogen genieten van verschillende massages onder het genot van ontspannende muziek. Heeerrlijk!

  • LUCHTDRUKMASSAGE (Pressotherapie): draineert en vermindert oogzakken en helpt het oogcontourgebied te verbeteren.
  • VIBRATIEMASSAGE: activeert het ooggebied en vermindert het gevoel van vermoeidheid en stress. Stimuleert vooral de acupunctuurpunten en creëert zo een heerlijk gevoel van rust en ontspanning tijdens de behandeling.
  • THERMISCHE MASSAGE (warmte): helpt stress te verminderen en verbetert de opname van werkstoffen.

Close search

Winkelmand

Back To Top