skip to Main Content
GRATIS VERZENDING VANAF €30

Fruitzuur Peeling | Peelseizoen actie

Prijs: 39,50 | Duur: 30 minuten

Wil je een frisse, stralende en gladde huid, neem dan de fruitzuur peeling! Omdat we nu in het Peelseizoen zitten is het mogelijk om de Fruitzuurpeeling los te boeken voor slechts 39,50!

 

Het is een heerlijk verkwikkende en rustgevende behandeling met verbluffend resultaat. De huid krijgt een fantastisch frisse uitstraling! Dit komt doordat wij o.a. gebruikmaken van onze nieuwe productlijn: Jan Marini

Boek je 6 behandelingen dan krijg de 7e gratis!

Een fruitzuur peeling zorgt voor vernieuwing van de huid. De behandeling maakt de huid gladder, gezonder en steviger en de behandeling stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Dit heeft een gunstig effect op problemen als acné, slechte doorbloeding, pigment- en ouderdomsvlekken. Als kuur verbetert het ook de vochtbalans van de huid.

De peeling duurt zo’n 30 minuten. Gemiddeld zijn 6 tot 8 fruitzuur behandelingen nodig, met een tussenpose van 2 tot 4 weken.

Na de fruitzuurpeeling

De huid kan wat rood zijn en jeuken. Dit is normaal en verdwijnt geleidelijk. Ook kan een lichte schilfering kan plaatsvinden, maar meestal gebeurt dit niet. Bescherm je huid tegen direct zonlicht, gebruik zonnebrandcrème met minimaal factor 30. De gunstige effecten houden gemiddeld enkele maanden aan. Na iedere fruitzuur peeling is het belangrijk om de huid te kalmeren en herstellen met kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten uit de salon.

Close search

Winkelmand

Back To Top