skip to Main Content
GRATIS VERZENDING VANAF €30

Cryotherapie/ Fruitzuurpeeling/ Bindweefselmassage (maximaal resultaat!)

Prijs: 130,50 | Duur: 60 minuten

Wil je een frisse, stralende en gladde huid, neem dan de combinatie van fruitzuur peeling met cryotherapie… Dit is echt een aanrader omdat dit maximaal resultaat geeft. 

Een fruitzuur peeling met de combinatie van cryo (koud) therapie stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Deze fruitzuur peeling behandeling heeft een reinigend en verjongend effect en zorgt voor huidverbetering. Het stimuleert het weefsel om nieuw elastine en collageen aan te maken en stimuleert de aanmaak van hyaluron. Dus een vochtherstellende verjongingskuur die rimpeltjes, fijne lijnen maar ook couperose, acne, pigment -en huidvlekken aanpakt.

Het is een heerlijk verkwikkende en rustgevende behandeling met verbluffend resultaat. De huid krijgt een fantastisch frisse uitstraling!

Een fruitzuur peeling zorgt voor vernieuwing van de huid. De behandeling maakt de huid gladder, gezonder en steviger en de behandeling stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Dit heeft een gunstig effect op problemen als acné, slechte doorbloeding, pigment- en ouderdomsvlekken. Als kuur verbetert het ook de vochtbalans van de huid.

Na de fruitzuurpeeling

De huid kan wat rood zijn en jeuken. Dit is normaal en verdwijnt geleidelijk. Ook kan een lichte schilfering kan plaatsvinden, maar meestal gebeurt dit niet. Bescherm je huid tegen direct zonlicht, gebruik zonnebrandcrème met minimaal factor 30. De gunstige effecten houden gemiddeld enkele maanden aan. Na iedere fruitzuur peeling is het belangrijk om de huid te kalmeren en herstellen met kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten uit de salon.

Close search

Winkelmand

Back To Top