Huid veroudering advies

Als je ouder wordt, wordt de huid droger, dunner en fragieler. Ineens ontdek je allerlei ouderdomsvlekjes, plekjes en wratjes die er eerst nooit zaten. De elasticiteit van de huid wordt minder. En ja, je krijgt ook rimpels. Rimpels op je voorhoofd, rimpels onder je ogen en rimpels boven je bovenlip. Als je rookt of hebt gerookt, heb je eerder last van rimpels rondom de mond. 

Hoe verloopt de normale huidveroudering?

De huid begint vanaf het 30e levensjaar tekenen van veroudering te vertonen. In de loop van de jaren nemen de kenmerken van veroudering steeds verder toe. De verouderende huid is dun, kwetsbaar, slap (verlies van elasticiteit), droog. Door vermindering en verbrokkeling van de elastine vezels verliest de huid zijn elasticiteit. De verouderende huid vertoont dan fijne lijnen en rimpels. 

Wat kan jij hier aan doen?

Thuis de juiste producten gebruiken is van groot belang. Uiteraard werken de producten ook preventief. Dit houd in dat jij vanaf jou 28/30e preventief kan werken op het voorkomen van fijne lijnen en rimpels. Wij raden dit ook zeker aan vanaf deze leeftijd! Ben jij inmiddels al wat ouder en zitten de lijnen en rimpels al wat verder in en stoor jij je hier aan? Wees gerust ook hierbij kunnen wij jou helpen om deze te minimaliseren. Wij bieden een ruim aanbod aan op het gebied van Anti-Age behandelingen. Onze experts Heike en Mandy zijn ervaren op het gebied van huidverjonging. Zowel uitwendig als inwendig. Denk hierbij aan de juiste voeding (inwendig) en de juiste producten (uitwendig)

Met Huid veroudering zijn wij inmiddels ervaren specialisten. De rijpere huid heeft altijd extra aandacht nodig op het gebied van thuis verzorging. Wij bespreken altijd wat jouw wensen en doelen zijn met de huid en laten je weten wat wij hierin voor jou kunnen betekenen. Wij maken een passende behandeling op maat van jouw huid. Wij bieden verschillende soorten behandelingen aan voor de huid die extra liefd nodig heeft op het gebied van anti-age. Dit bespreken we met jou tijdens jouw afspraak!

Gerelateerde blogs

Brow bar

Brow bar

Een wenkbrauw kan optisch je ogen liften en jou een mooie gezichtsuitdrukking geven….

Pigment

Pigment

Pigment, ook wel melanine genoemd, is een bruine kleurstof die wordt gemaakt door pigmentcellen….

Scroll naar boven