Huidverbetering behandeling

  • 65 min

  • vanaf €110,50


Wat doet een Huidverbetering behandeling?  

Een huidverbeterende behandeling pakt de volgende huidproblemen aan en werkt preventief. Heb je last van een verslapte huid, diepe rimpels, zonbeschadigde huid, pigmentatie, grijze/ dove huid etc.? Boek dan onze huidverbeterende behandeling.

Tijdens deze behandeling maken wij de gehele behandeling op maat van jouw huid. Loop jij aan tegen pigment schade? Dan bespreken wij met jou welke behandeling daar geschikt voor is en wat deze doet. Dit zodat jij weet wat er tijdens de behandeling gebeurt en wat jij kan verwachten.  

Voor wie is de Huidverbetering behandeling geschikt?  

Voor iedereen. Elke huid kan preventief werken op een huidprobleem. Of dit nu acne is, pigmentschade of fijne lijnen en rimpels. Ook werken wij tijdens deze behandeling op problemen die zichtbaar zijn. In overleg plannen wij samen de geschikte behandeling voor jou huid in.  

Kan de huidverbeterende behandeling ook bestaande problemen oplossen? 

Wil je bestaande problemen oplossen, zoals een verslapte huid, diepe rimpels, zonbeschadigde huid, pigmentatie, grijze/ dove huid etc.? Dan kun je beter de Anti aging plus behandeling bij ons boeken. De huidverbeterende behandeling is meer preventief en de Anti aging plus behandeling is probleem-oplossend en dit zijn vaak zwaardere behandelingen.  

Wanneer zie je resultaat en hoe veel behandelingen van de Huidverbetering behandeling heb je nodig?  

 Wij adviseren de behandeling elke 5/6 weken te herhalen.  

Is de Huidverbetering behandeling veilig?  

Ja!  

Waar moet ik rekening mee houden na de Huidverbetering behandeling?  

Tijdens de huidverbeterende behandeling kunnen wij gebruik maken van bepaalde zuren/ peelings. Mocht dit het geval zijn bespreken we dit uiteraard voor dat wij gaan behandelen. Ook geven wij het advies mee voor na de behandeling. Denk hierbij aan voldoende water drinken en tijdelijk niet in de zon of extreme sport uitoefenen. 

Gerelateerde behandelingen

Massage

Massage

Deze vorm van massage biedt fysieke en mentale voordelen….

Harsen

Harsen

Bent u die harde stoppels van het scheren ook zat? Dan is harsen een goed alternatief….

Scroll naar boven