Afslanken combi Korting: 1 x LPG behandeling & 2 x Body Sculpting behandeling

van €250,- naar €199

Heb je er genoeg van om je niet helemaal lekker in je vel te voelen? We zijn hier om je te helpen bij het bereiken van jouw droomfiguur. Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog een afspraak bij Salon Heike en laat ons je helpen om je stralende zelf te omarmen.

De LPG en body sculpting behandeling help goed tegen: 

  • Het zichtbaar vermindering van vetweefsel en cellulite
  • Huidverslapping
  • Vet verbranden
  • Het afvoeren van afvalstoffen
  • Bevordert de doorbloeding
  • Stimuleert de afvoer van lymfevocht en vetcellen
  • Verzacht onder andere verhard (litteken)weefsel

bij het boeken van deze behandeling betaal je 19 euro vooraf en rekenen wij het restbedrag af in de salon. Tot snel!

Ben je geintreseerd of heb je een vraag, laat je nummer achter dan bellen wij jou later om samen te bekijken of deze behandeling voor jou geschikt is.

Resultaten

Wat doet de behandeling​

LPG® endermologie biedt een 100% natuurlijk alternatief voor andere technieken op de markt. Het activeert slapende cellulaire activiteit in de huid, bestrijdt effectief onesthetische tekenen zoals rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen en cellulite. Door mechanische stimulatie van cellen, genaamd endermologie®, wordt het ontwakingsproces op een natuurlijke en pijnloze manier opnieuw gestart. Bij body sculpting werken de apparaten met verschillende golven om elke vezel van de spieren te activeren. Zo worden de snelle suikers en het opgeslagen vet verbrand. Dit levert hetzelfde effect op als het doen van 800 sit-ups en 1200 beenoefeningen!

Wanneer zie je resultaat?

Het is altijd aan te raden een kuur te boeken. Dit houdt in 10+1 gratis. In totaal maakt dit 11 behandelingen. Na zo’n 2/3 keer kan er al duidelijk een verschil zichtbaar zijn.

Heb je vragen kan je altijd je naam en nummer achter laten dan bellen wij jou later om samen te bekijken of deze behandeling voor jou geschikt is.

Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?

  • Voor en na de behandeling raden wij aan genoeg water te drinken
  • Voor optimaal resultaat is het aan te raden na de behandeling te sporten of te wandelen. Dit ivm dat de slapende cellen (vetcellen) wakker zijn gemaakt en je dus na de behandeling extra veel verbrand
  • De huid kan iets rood zijn en iets gevoelig zijn maar dit is niet iedereen het geval

Wat vinden onze klanten

Lees hier wat onze klanten zeggen over hun ervaringen met onze behandelingen en Salon Heike.

Nadine

Ik heb inmiddels mijn 8e sessie bij Heike & Mandy gehad voor de lpg. Het vet rond om m’n love handles is echt al zoveel minder! Ze gaven me eerlijk advies over wat zij wel en niet adviseerde waardoor ik uiteindelijk besloot de kuur te kopen van 40 minuten (11 sessies). Meer dan blij met het resultaat nu al.

Jeroen

Toen ik mijn intake had bij Heike voelde het gelijk goed en vertrouwd. Ze was open en eerlijk in wat ze voor mij kon betekenen. Ik heb gelijk een kuur gedaan van 11 keer en weet zeker dat ik deze behandeling blijf herhalen. Een aanrader ook voor elke man die veel sport en gezond leeft.

Julia

Nooit gedacht dat dit zou werken, en uiteindelijk extreem verrast in het resultaat. Inmiddels heb ik mijn kuur afgerond en krijg ik overal complimenten over hoeveel ik ben afgevallen en hoe strak mijn benen nu zijn. Als je twijfelt over de LPG, ik zeg doen. Heike weet echt wat ze doet!

Paola

Na mijn zwangerschap had ik toch wel last van een losse huid. Helemaal rond om mijn buik. Toen Mandy vertelde dat zij dit ook had voelde ik me gehoord en begrepen. Ik ben de LPG kuur gaan doen van 40 minuten en ik durf inmiddels eindelijk weer een bikini aan!

Wie zijn wij

Bij ons vind je de perfecte combinatie tussen huidverbetering, huidverjonging en ontspanning.

Wil jij jezelf graag van top tot teen in de watten laten leggen met een heerlijke schoonheidsbehandeling of een massage?

Door een bezoek aan onze salon krijgt jouw natuurlijke schoonheid weer de kans om te stralen en kom je tevens helemaal tot rust.

© Copyright | Salon Heike 2024

Scroll naar boven