Zoek

LPG Endermologie 

  • 30/45/60 min

  • Vanaf €40,00


Wat doet lpg/endermologie? 

In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® endermologie een 100 % natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid (cellulites). De mechanische stimulatie van cellen, endermologie® genoemd, maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier

Een LPG Endermologie behandeling bestaat uit een intensieve bindweefselmassage. Deze massage bevordert de doorbloeding van de huid, stimuleert de afvoer van lymfevocht en vetcellen en verzacht onder andere verhard (litteken)weefsel. Het zet als het ware een natuurlijk proces in gang waarbij vetophopingen worden afgebroken en de huid weer gezond en sterk wordt. 

Wat is de werking van lpg/endermologie? 

Het nieuwe patent (gemotoriseerde rol en klep gecombineerd met een sequentiële aanzuiging) werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid) en maakt het voor de lichaamstechnologie mogelijk om rechtstreeks in te werken op de adipocyten die aanwezig zijn in onze onderhuid (slankheidsscellen) en op de fibroblasten, die aanwezig zijn in onze huid (jeugdigheidscellen). Een 360°-aanpak maakt een einde aan het dilemma: slankheid of stevigheid? 

Voor wie is lpg/endermologie geschikt? 

Voor iedereen die een van de bovengenoemde problemen herkend bij zijn/haarzelf. 

Wanneer zie je resultaat en hoe veel lpg/endermologie  behandelingen heb je nodig? 

Het is altijd aan te raden een kuur te boeken. Dit houdt in 10+1 gratis. In totaal maakt dit 11 behandelingen. Na zo’n 2/3 keer kan er al duidelijk een verschil zichtbaar zijn.  

Is de lpg/endermologie veilig? 

Ja! Lpg/endermologie is geheel natuurlijk en dus helemaal veilig. 

Waar moet ik rekening mee houden na de lpg/endermologie behandeling? 

Voor en na de behandeling raden wij aan genoeg water te drinken. En voor optimaal resultaat is het aan te raden na de behandeling te sporten of te wandelen. Dit ivm dat de slapende cellen (vetcellen) wakker zijn gemaakt en je dus na de behandeling extra veel verbrand. 

Gerelateerde behandelingen

Brow bar

Brow bar

Een wenkbrauw kan optisch je ogen liften en jou een mooie gezichtsuitdrukking geven….

Pigment

Pigment

Pigment, ook wel melanine genoemd, is een bruine kleurstof die wordt gemaakt door pigmentcellen….

Scroll naar boven