LPG


Wat is een LPG Endermologie behandeling? 

Met een LPG behandeling is het mogelijk om vetophopingen te verminderen en de huid weer gezond en sterk te maken. Een LPG apparaat maakt het mogelijk om een bindweefselmassage uit te voeren op lokale plekken. Hierdoor worden de huidplooien opgepakt en langzaam en in regelmatige bewegingen afgerold. De huid, onderhuid en het onderliggende bindweefsel krijgen zo een stevige maar pijnloze massage. Bij Salon Heike kijken wij ook per cliënt wat aanslaat bij de wensen van de klant. Wij kunnen namelijk op verschillende problemen werken. Denk hierbij aan; Verslapte huid, cellulitis, onderbuik, verdikte boven benen, verslapte boven armen.  


Cellulite verminderen met LPG 

Wil je graag cellulite verminderen? Dan zijn er een aantal opties waar je aan kunt denken. Het belangrijkste is om gericht te kijken naar de circulatie en bloedsomloop. Jammer genoeg is cellulite ongevoelig voor een dieet of voor sporten. Bij salon Heike kijken wij naar de vorm van cellulitis en maken de behandeling hier passend op. Door middel van een LPG Endermologie behandelingen is het mogelijk om cellulitis bij onder andere de benen en cellulite bij de billen te verminderen tot wel 70%  

Hoe werkt een cellulite behandeling bij salon Heike?  

  • Aanmaak van collageen voor een rimpelloze en jeugdige huid. 
  • Zonder operatie snel en blijvend vet verliezen. 
  • De structuur van het bindweefsel verbetert. 
  • Bevordert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. 
  • Het zorgt voor een strak silhouet, stevige huid, minder cellulite en een slanker figuur 

LPG na een zwangerschap, keizersnede, maagverkleining, of liposuctie 

Eerlijk is eerlijk, een zwangerschap heeft een behoorlijke impact op het lichaam van de vrouw. Bij Salon Heike kijken we daarom goed naar elk lichaam als individu. Bij een zwangerschap kan je denken aan de extra kilo’s het vasthouden van vocht of het ontstaan van cellulite. Een zwangerschap is een bijzondere periode in het leven waarbij het lichaam wel wat extra verzorging en aandacht kan gebruiken. Maar ook na de bevalling is het belangrijk om goed voor het lichaam te zorgen. Je wilt graag snel af van de extra kilo’s en je wilt weer wat fitter en strakker in je vel zitten. Een LPG Endermologie behandeling biedt uitkomst tijdens of na een zwangerschap of bij een keizersnede. Bij salon Heike behandelen we zowel vrouwen na de zwangerschap, maar ook na liposuctie en eventuele maag verkleining. Door dat er snel veel gewicht word kwijt geraakt word de huid vaak slapper. Hier kunnen wij met de LPG op werken, dit zodat de huid weer strakker om het lichaam heen komt.  

Wanneer zie je het resultaat van een LPG Endermologie behandeling? 

Het voordeel van een LPG Endermologie behandeling is dat je direct resultaat ziet. Maar de echte resultaten worden vaak na zo’n 6 a 10 behandelingen echt zichtbaar. Bij Salon Heike bespreken we altijd de gewenste doelen en wat wij voor jou kunnen betekenen. Je zult merken dat de oude cellen aan de oppervlakte weg zijn en dat de huid zachter en gladder aanvoelt. En cellulites, verslapte huid, overtollig vet verdwijnen. Start dus tijdig met jouw LPG behandeling als het jou doel is om strak de zomer in te gaan. Bij salon Heike adviseren je om 1/2 keer per week te starten. Een kuur bij salon Heike is altijd 10+1 keer.  

Verschil tussen cellulite en cellulitis? 

Cellulitis lijkt veel op cellulite, maar de twee aandoeningen hebben niets gemeen. Bij Salon Heike behandelen we Cellulite dit is een kuiltje in de huid veroorzaakt door vetophopingen. Cellulitis is een pijnlijke huidinfectie die optreedt wanneer bacteriën via een breuk in je huid binnendringen. Het kan levensbedreigend worden als het niet wordt behandeld. Dit behandelen wij niet! 

Wat zijn onze persoonlijke ervaringen? 

Mandy; Na mijn eerste bevalling viel het mij op dat de huid rond om mijn buik niet meer zo strak om mijn lichaam heen zat. Uiteraard als Huid expert was ik op de hoogte van LPG/Endermologie behandelingen. Voor mij was de keuze dan ook snel gemaakt. Een kuur van 10+1 om alles op alles te zetten om mijn huid weer strak te krijgen. De cellulite op mijn benen verschenen ook spontaan tijdens de zwangerschap.. al met al, werk aan de winkel! Niet wetend hoe goed dit op mij zou pakken stapte ik de behandeling in. Na 5 behandelingen had ik al een enorm resultaat. Zo’n 3 centimeter bij mn taille kwijt en mn cellulite verdwenen letterlijk als sneeuw voor de zon. Na mijn gehele kuur was ik zo tevreden dat ik besloot verder te gaan met LPG/Endermologie. Ik werd ook zwanger van mijn tweede kindje, en ben tijdens de zwangerschap door gegaan met behandelen. Nu 2 zwangerschappen verder, met de jongste die 5 maanden is ben ik weer oprecht blij met mijn lijf. Bij Salon Heike weten we van aanpakken en gaan we voor het beste resultaat. 

Heike; Uiteraard als schoonheidsspecialiste kwam de lpg wel eens op mijn pad. Ik heb zelf een proefbehandeling gedaan in Amsterdam en was direct verkocht. Soepelere benen, losse benen, minder cellulite en een stuk minder vet ophopingen. De keuze was snel gemaakt. Ik doe een kuur! Het resultaat was gigantisch. Niet alleen voelde ik mij lichter. Ook was ik 3 kilo gewicht kwijt. Voor ons in de salon is dit dus DE behandeling waar ik/wij volledig achter staan. Onze eigen resultaten zijn verbluffend. En wij raden dit dan ook oprecht aan iedereen aan. 

Gerelateerde blogs

Brow bar

Brow bar

Een wenkbrauw kan optisch je ogen liften en jou een mooie gezichtsuitdrukking geven….

Pigment

Pigment

Pigment, ook wel melanine genoemd, is een bruine kleurstof die wordt gemaakt door pigmentcellen….

Scroll naar boven