Massage

  • 30-45-60 min

  • Vanaf €45,90

Wat is een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage is een zachtere en rustgevende vorm van massage die tot doel heeft spanning en stress in het lichaam te verminderen. Het wordt uitgevoerd met langzame en vloeiende bewegingen, met gebruik van verschillende massagetechnieken om de spieren te ontspannen en de bloedsomloop te verbeteren. Dit type massage richt zich niet alleen op de fysieke spanning, maar ook op het bevorderen van een gevoel van kalmte en welzijn.

Voordelen van een ontspanningsmassage

Stressvermindering: Een van de belangrijkste voordelen van een ontspanningsmassage is het verminderen van stressniveaus. De zachte aanraking en kalmerende bewegingen stimuleren het vrijkomen van endorfines, wat leidt tot een ontspannen gemoedstoestand.

Spierontspanning: De rustige bewegingen van de massage helpen gespannen spieren los te laten en verminderen spierpijn.

Verbeterde slaap: Een ontspanningsmassage kan de slaapkwaliteit verbeteren door het verminderen van slapeloosheid en het bevorderen van diepere slaapfasen.

Verlichting van angst: De kalmerende aanraking van een ontspanningsmassage kan helpen bij het verminderen van gevoelens van angst en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust.

Verbeterde bloedsomloop: De massagetechnieken stimuleren de bloedsomloop, wat kan bijdragen aan een betere zuurstof- en voedingsstoftoevoer naar de cellen.

Waarom heb je een ontspanningsmassage nodig?

Ons moderne leven brengt vaak hectische schema’s en constante prikkels met zich mee, waardoor ons lichaam en geest overbelast kunnen raken. Een ontspanningsmassage biedt een broodnodige ontsnapping aan deze drukte en geeft ons de gelegenheid om te herstellen en op te laden. Het is niet alleen een luxe, maar eerder een investering in onze gezondheid en welzijn. Bij salon Heike leggen we jou graag in de watten!

Een ontspanningsmassage helpt niet alleen bij het verlichten van fysieke spanning, maar kan ook een positieve invloed hebben op onze mentale gesteldheid. Het stelt ons in staat om los te laten, stress los te laten en in het moment te zijn. Dit kan op zijn beurt de algehele kwaliteit van leven verbeteren en ons helpen om beter om te gaan met de uitdagingen die het leven met zich meebrengt.

Verschillende soorten massages:

Wij bieden de ontspanningsmassage aan in 30-45-60 minuten.

Gerelateerde behandelingen

Brow bar

Brow bar

Een wenkbrauw kan optisch je ogen liften en jou een mooie gezichtsuitdrukking geven….

Pigment

Pigment

Pigment, ook wel melanine genoemd, is een bruine kleurstof die wordt gemaakt door pigmentcellen….

Scroll naar boven