Search

Skin boosters


Welke mesotherapie wordt er gebruikt voor het gezicht?

Welke mesotherapie er gebruikt kan worden voor het gezicht hangt af van de huidindicatie. Bij Salon Heike zoeken wij bij elke huid de juiste booster. Per mesotherapie behandeling kan er worden gekeken naar de huidconditie en hier kan een 100% passende cocktail voor worden samengesteld. Er wordt altijd een combinatie gemaakt tussen een tkn cocktail , een tkn advanced en een hyaluronzuur naar keuze. Er zijn dus verschillende soorten mesotherapie producten nodig om tot het eindresultaat te komen.

De werkzame ingrediënten uit de producten zijn op basis van peptiden, biorevitaliserende producten, vitaminecomplexen, co-enzymen, mineralen en lichaamseigen stoffen voor langdurige en effectieve resultaten. Bij Salon Heike vinden we het namelijk belangrijk dat de huid er niet alleen de dag zelf mooi uit ziet maar juist preventief word verzorgd en er goed uit blijft zien. Deze ingrediënten worden in de middelste huidlaag ingesluisd. Het is een uiterst effectieve aanpak waarbij er zichtbare verbetering ontstaat. Na elke behandeling zal er meer resultaat zichtbaar zijn.

Mesotherapie wordt ingezet bij diverse indicaties zoals:

  • Huidveroudering
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Hyperpigmentatie
  • (Acne)gevoelige huid
  • Gedehydreerde huid/doffe huid
  • Doffe huid
  • Rosacea/couperose
  • Wallen en donkere kringen
  • Algehele huidconditie

Behandeling

Fijne lijntjes, een doffe huid, volumeverlies en een verminderde huidbarrière. Het zijn huid problemen die we bij Salon Heike vaak tegen komen. Soms loop je tegen 1 probleem aan, maar het is goed mogelijk dat jij jezelf herkend in meerdere huidproblemen. Het zijn symptomen die vaak voor komen wanneer de necolagenese begint te vertragen. Wil jij deze indicaties behandelen en de huid weer in de juiste optimale gezondheid krijgen? Wij bij Salon Heike helpen jou hiermee. 

Bij salon Heike brengen wij de boosters aan in de vorm van mesotherapie. Mesotherapie is een natuurlijke, huidverjongende manier om de boosters in de huid te krijgen zowel gezicht, de hals en het decolleté. Met deze behandeling stimuleren we de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de huid. Met kleine prikjes brengen we verzorgende stoffen van de boosters in de middelste huidlaag in. Zoals hierboven besproken zetten wij bij Salon Heike niet alleen in wanneer er sprake is van huidveroudering, maar kunnen de behandeling ook uit voorzorg uitvoeren. Want hoe vroeger u begint, hoe groter het preventieve effect van de behandeling is. Er zijn verschillende redenen om mesotherapie te overwegen. 1 daarvan is dat de huid in de meest optimale conditie komt en blijft door middel van onze skinboosters van Toskani.

Ons advies

Zowel Mandy als Heike kunnen jou adviseren in wat het beste bij jou past. De behandeling mag het hele jaar door worden uitgevoerd. Dit omdat wij niet op de diepste stand werken met mesotherapie. Met de boosters van Toskani is het de bedoeling dat ze worden ingesluisd op stand 0,5/0,8. Dit terwijl het apparaat tot diepte 2,5 kan. Wees dus gerust, de behandeling doet geen pijn en is geheel veilig! 

Gerelateerde blogs

Brow bar

Brow bar

Een wenkbrauw kan optisch je ogen liften en jou een mooie gezichtsuitdrukking geven….

Pigment

Pigment

Pigment, ook wel melanine genoemd, is een bruine kleurstof die wordt gemaakt door pigmentcellen….

Scroll naar boven