Zoek

Strak in het pak. ”De zomer komt eraan”


De Ballancer 

De ballancer heeft een klinisch en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage & lymfedrainage voor medisch-esthetische behandelingen. Bij salon Heike zetten we deze behandeling dan ook graag in in combinatie met andere behandelingen. Onze afslankbehandelingen zijn dan ook allemaal goed op elkaar afgestemd. De ballancer werkt in verschillende fases. 

Fase 1: Voorbereiding van het lichaam op de Ballancer® behandeling voor het openen en leegmaken van de lymfeknopen en -collectoren.

Fase 2: Door middel van aangename massagegolven op maat worden drainage, vetverbranding, versteviging, en ontgifting in de hand gewerkt.

Verschillende soorten technieken zijn:

DE WAVE CYCLE: Lange, diepe en trage samentrekkende bewegingen om afvalstoffen sneller bij de spieren weg te halen.

DE BALLANCER® CYCLE: Korte, oppervlakkige en snelle samentrekkende bewegingen voor bindweefselmassage.

DE SLIM CYCLE: Lange, zeer diepe en trage bewegingen ter ondersteuning van afslanking.

DE GRADIËNT CYCLE: Degraderende samentrekkende beweging voor de behandeling van spataders

Cryolipolyse/Artik

Vet bevriezen is een procedure die ook wel cryolipolyse wordt genoemd. Het is een procedure waarmee vet plaatselijk verwijderd kan worden. Door de onderhuidse vetlaag te koelen worden vetcellen gekristalliseerd. Deze sterven af en worden daarna op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Cryolipolyse is een procedure zonder chirurgische ingrepen, naalden of hersteltijd. Het is een snelle, effectieve en pijnloze procedure met geweldig resultaat.

Wilt u vet kwijt op uw onderkin, love handles, buik of dijen? Vet bevriezen is mogelijk op alle zones van kin tot knie. Met één behandeling vet bevriezen kunt u al een enorm verschil zien. Met vet bevriezen hoef je geen streng dieet te volgen om op een effectief resultaat te bereiken. Wel is het belangrijk om een gezonde leefstijl aan te houden om blijvend resultaat te waarborgen. Vraag een vrijblijvend consult aan en ontdek de beste methode om uw vetcellen en overtollig vetweefsel te verwijderen.

Bij salon Heike zijn we daarom ook fan van de combinatie behandelingen op het gebied van afslanken. Wij halen optimaal resultaat uit de combinatie’s die wij maken. Met de cryolipolyse behandelen wij geheel veilig. 

EMS/Body Sculpting

Bij Salon Heike ben je aan het juiste adres voor EMS-training om je buik en billen strakker te maken. Met behulp van elektrische spierstimulatie wordt in slechts 30 minuten per behandeling je spier getraind en verstevigd met EMS Body Sculpting! Geen vermoeiende sportsessies meer, maar toch werken aan een fitter en slanker lichaam. EMS Body Sculpting is tevens uitermate geschikt voor vrouwen die na de zwangerschap hun lichaam weer in vorm willen krijgen.

EMS Body Sculpting is ontworpen voor esthetische doeleinden. Het verbrand niet alleen gedeeltelijk vet, maar het bouwt ook spieren op. Dit zorgt uiteindelijk voor een strakker lichaam. Ten slotte is het een uiterst efficiënte behandeling die plaatsvindt met een interval van een aantal dagen. In een periode van 4 tot 5 weken produceert het meer abs, strakkere billen en benen. Wij gebruiken bij Salon Heike de EMS Body Sculpting, de meest geavanceerde en intensieve elektrische spierstimulator.

LPG / Endermologie

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop van de Alliance, maakt endermologie® het mogelijk om de zones te behandelen en te verfijnen die hier behoefte aan hebben (armen, rug, buik, taille, dijen) met een precieze aanpassing aan de behoeften van elke huid. Endermologie® stimuleert in 1 en dezelfde behandeling de afslankcellen om de natuurlijke afvoer van vetten, zelfs de meest bestendige, te reactiveren door middel van fysieke oefeningen en diëten (+70 %*). Tegelijkertijd verstevigt de mechanische werking van de behandelingskop de huid om haar terug stevig en veerkrachtig te maken. Bij Salon Heike zijn wij groot voorstander van de LPG/Endermologie. Dit omdat het een geheel natuurlijke behandeling is en prachtige resultaten opleverd.

De nieuwe gepatenteerde behandelingskop van LPG® combineert de rol en gemotoriseerde klep met een aanzuiging, die samen werken om het weefsel diep te stimuleren en te mobiliseren. Deze combinatie zorgt voor een extreem goede stimulatie om de verschillende cellen gelijktijdig te reactiveren. Hierdoor kunnen wij bij Salon Heike met de LPG/Endermologie goed werken op overtollig vet. 

Gerelateerde blogs

Brow bar

Brow bar

Een wenkbrauw kan optisch je ogen liften en jou een mooie gezichtsuitdrukking geven….

Pigment

Pigment

Pigment, ook wel melanine genoemd, is een bruine kleurstof die wordt gemaakt door pigmentcellen….

Scroll naar boven