Search

Supplement Cellics

Bij Salon Heike zijn wij fan van Cellics. Met Cellics willen wij het jou makkelijk maken om een gezonde leefstijl en daarmee vitaliteit én een mooie, gezonde en stralende huid te bereiken. Wij bij Salon Heike werken namelijk graag zowel van binnen naar buiten als van buiten naar binnen. Een gezonde huid en een gezond lichaam zijn te behalen door bepaalde vitamines bij te slikken en uit voeding te halen.

Aan Cellics zijn belangrijke bouwstoffen toegevoegd voor de huid zoals collageen, eiwitten en hyaluron. Ook werken we met vitaminen, mineralen en hoge antioxidanten complexen. Daarmee krijgt ons lichaam en onze huid een boost op celniveau. En dat door een dagelijkse scoop in poedervorm. Gemakkelijk, smaakvol en compleet. Je snapt natuurlijk wel waarom deze  bij Salon Heike op de plank moet staan. 

Voordelen van Cellics:

‘Let men and women literally feel more comfortable in their own skin.’

  • De meest zuivere natuurlijke stoffen, zonder onnodige toevoegingen zoals bind- en vulmiddelen. 
  • Zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige vitaminen, mineralen en extra’s in de best opneembare vorm. 
  • Hooggedoseerd. Meest krachtige anti-aging formule. 
  • Een complete aanvulling op je dagelijkse voeding. Verrijkt met meer dan 20 plantaardige cell en skinboosters. 

Over Cellics

Cellics is een Nederlands, compact en gespecialiseerd merk dat zich met passie toewijdt aan het ontwikkelen van producten voor huidverbetering, anti-aging en algehele celgezondheid. Dit sluit daarom precies aan, aan de doelen die Salon Heike heeft en waar wij de klant mee willen helpen. De huid is namelijk een weerspiegeling van algehele gezondheid. Factoren als voeding, voldoende slaap, ontspanning en beweging spelen daarbij een rol. Daarbij zijn de behandelingen bij een huid expert nodig om uiteindelijk jouw doelen te behalen.

Bij Salon Heike geven we jou graag advies over wat wij bij jou adviseren, elk lichaam werkt anders en heeft andere behoefte. De kunst is om hier zo precies mogelijk op in te spelen en te zorgen dat jouw lichaam in optimale conditie komt en blijft. 

Voor vragen over Cellics of andere supplementen/behandelingen kunt u altijd contact opnemen met een van onze experts bij Salon Heike.

Gerelateerde blogs

Brow bar

Brow bar

Een wenkbrauw kan optisch je ogen liften en jou een mooie gezichtsuitdrukking geven….

Pigment

Pigment

Pigment, ook wel melanine genoemd, is een bruine kleurstof die wordt gemaakt door pigmentcellen….

Scroll naar boven