Wimpers / wenkbrauwen

  • 50 – 60 min

  • Vanaf €15,-


De behandelingen die wij aanbieden zijn:

  • Henna wenkbrauwen
  • Wimpers en wenkbrauwen verven
  • Wimpers liften
  • Wenkbrauwen epileren of harsen

Informatie over de wimperlift: 

Henna wenkbrauwen:

Hybrid brows:

Hybrid brows combineert het verven en vormgeven van zowel de huid als de wenkbrauwharen. In tegenstelling tot Henna brows blijft het resultaat veel langer zichtbaar: tot 7-10 dagen op de huid en tot 7 weken op de haartjes, zonder te vervagen. Deze behandeling geeft de wenkbrauwen een vollere uitstraling door ook de huid te verven. Ideaal voor mensen met een allergie voor Henna brows en voor wie twijfelt over Powder brows vanwege vergelijkbare resultaten.

Hoe ziet een Brow treatment eruit?
Na een korte intake verzamelen we alle benodigde informatie, inclusief eventuele allergieën of gevoeligheden, en bespreken we je voorkeuren voor je wenkbrauwen. Samen bepalen we de natuurlijke vorm met behulp van specifieke punten in je gezicht en streven naar volle wenkbrauwen. We voeren trimmen, waxen, epileren en huidnabehandeling uit. Tijdens het afwerken geven wij je tips en advies voor het tekenen ’s ochtends (indien nodig), en welke producten je kunt gebruiken voor het beste resultaat.

Zijn de Brow bar behandelingen geheel veilig?
Ja absoluut. Wij werken geheel veilig. Wij bespreken jouw wensen altijd goed en grondig zodat het ook het resultaat is waar jij op hoopt.

Welke behandeling moet ik boeken van de Brow bar?
Weet jij niet welke behandeling je moet boeken? Maak je niet druk. Salon Heike is gespecialiseerd is alles op het gebied van wenkbrauwen. Voor het shapen en stylen van de wenkbrauwen is zowel epileren als waxen is een mogelijkheid. Bij epileren verwijderen wij de ongewenste haartjes een voor een met een pincet. Waxen is een snelle en gemakkelijke manier om al je ongewenste haartjes, én de donshaartjes te verwijderen. Waxen zorgt voor een wekenlang resultaat. Niets kan het effect van gewaxte wenkbrauwen evenaren: het is strak! Bij salon Heike kunnen wij je dus perfect adviseren welke methodes het beste bij jouw wensen en mogelijkheden passen.

Afhankelijk van het gewenste resultaat kies ik voor epileren, waxen, bijknippen etc. van de wenkbrauwen. Omdat dit per persoon heel verschillend is, is een vaste prijs bepaald voor de behandeling die jij inboekt. Weet jij het op de website dan nog steeds niet? Boek gerust een Brow bar behandeling in en geef hierbij aan dat je niet zo goed weet wat je precies moest boeken en wat onze Brow styliste bij jou adviseert.

Ik heb bijna geen wenkbrauwen van mijzelf kan ik dan wel komen?
Ja zeker. Juist als jouw eigen wenkbrauwen niet zijn wat je wilt is dit de ideale oplossing. Als we er met Henna Brows niet uit komen is onze laatste optie Microblading. Dit is een vorm van permanente Make-up. 

Mooie wenkbrauwen kunnen je gezicht aanzienlijk verfraaien. Ze tillen je ogen optisch op en geven je een mooie gezichtsuitdrukking. Bij Salon Heike zorgen onze Eyebrow Shaping Experts ervoor dat je wenkbrauwen weer perfect gevormd zijn met onze complete Brow Bar Treatment. Tijdens deze behandeling worden je wenkbrauwen grondig verzorgd en gestyled.

Gerelateerde behandelingen

Brow bar

Brow bar

Een wenkbrauw kan optisch je ogen liften en jou een mooie gezichtsuitdrukking geven….

Pigment

Pigment

Pigment, ook wel melanine genoemd, is een bruine kleurstof die wordt gemaakt door pigmentcellen….

Scroll naar boven